Gå tilbage

Styrk din kvote 2-ansøgning samtidig med at du tjener penge

Mangler du noget at kunne skrive på dit CV? Bliv mentor hos MentorDanmark og tjen penge samtidig med at du kan styrke dine kvalifikationer som kvote 2-ansøger.

MentorDanmark er Nordens største lektiehjælpsvirksomhed og er altid på udkig efter nye skarpe mentorer, der vil være med til at gøre en forskel. MentorDanmark tilbyder branchens bedste vilkår og garanterer et job med mening!

Mentorjobbet er en unik mulighed for at tjene penge, udvikle dig fagligt og personligt imens at du gør en positiv forskel i børn og unges liv. Jobbet som mentor går ud på at undervise og støtte børn og unge i fag som de er udfordret i. Som mentor kan du derfor være med til at gøre en stor forskel for andre ved styrke deres faglige selvtillid.

DET FÅR DU UD AF AT VÆRE MENTOR

 • Du styrker din kvote 2 ansøgning
 • Du bliver ansat og kan tjene op til 191,25 kr. i timen (inkl. feriepenge)
 • Dit CV får værdifuldt indhold
 • Din faglige viden styrkes gennem undervisning og efteruddannelse
 • Fleksible arbejdstider
 • Adgang til et unikt fællesskab af andre mentorer
 • Et studiejob, hvor du gør en forskel for børn og unge

ET FLEKSIBELT JOB SOM DU BLIVER GODT KLÆDT PÅ TIL

Mentorjobbet er fleksibelt og giver dig mulighed for at tilpasse arbejdsbyrden efter dine egne behov, hvilket gør det til et ideelt job at have ved siden af din uddannelse! MentorDanmark er en landsdækkende organisation, så du kan tage jobbet med dig, uanset hvor du flytter hen i landet. Hvis du skal på udveksling i en periode, tilbyder organisationen online forløb, så du stadig kan fortsætte med at være mentor.

Desuden tilbyder MentorDanmark et uddannelsesforløb når du bliver ansat, hvor du har mulighed for at forbedre dine undervisningsevner. Igennem denne vil du blive introduceret for forskellige læringsstile og hvordan du kan implementere disse tilgange i din undervisning. Afslutningsvis vil du blive præsenteret med forskellige scenarier som man kan støde på i mentorjobbet og blive vejledt i, hvordan man bedst muligt kan håndtere disse. Uddannelsesforløbet er lavet med det formål at du kan føle dig tryg og godt klædt på til at undervise andre. Bemærk at MentorUddannelsen er digital, hvilket betyder, at du kan tage den, når det passer dig bedst.

SÅDAN KAN DU BRUGE JOBBET I DIN KVOTE 2 ANSØGNING

En fordel ved mentorjobbet er, at det er et fantastisk tilskud til dit CV. Du får ikke kun muligheden for at opbygge dit MentorCV, men også muligheden for at tage mikrokurser, der kan styrke din viden og forbedre dine færdigheder som underviser. Disse kurser vil ikke kun hjælpe dig i dit mentorjob, men du kan også bruge denne viden hvis du skal til en kvote 2 optagelsesprøve.

Mentorjobbet kan være en værdifuld tilføjelse til din kvote 2 ansøgning, da det demonstrerer dine evner inden for undervisning og vejledning af andre. Det viser, at du har været engageret i en meningsfuld aktivitet, hvilket kan skille dig ud fra andre ansøgere. Derudover kan du også fremhæve de færdigheder, du har opnået gennem dit mentorjob, såsom kommunikationsevner, evnen til at arbejde med forskellige mennesker og evnen til at tilpasse undervisningsstilen efter den enkelte elevs behov og læringsstil.

Endelig kan du også inkludere dit MentorCV i din ansøgning, da det kan give en oversigt over, hvor mange mentees du har undervist, hvor mange timer du har undervist, hvilke fag, du har undervist i, og hvilke mikrokurser du har gennemført. Dette kan vise, at du har taget din rolle som mentor seriøst og har arbejdet på at udvikle dine færdigheder og viden.

Mentorjobbet kan altså være en stærk tilføjelse til din kvote 2 ansøgning, da det kan demonstrere dine evner og engagement inden for undervisning, samt vise, at du har taget aktivt ansvar for din personlige og faglige udvikling.

BLIV EN DEL AF ET MENTORFÆLLESSKAB

Som mentor vil du have mulighed for at blive en del af et stærkt fællesskab med andre mentorer. MentorDanmark arrangerer regelmæssigt MentorMeetUp, hvor du kan møde de andre mentorer til forskellige arrangementer, alt fra faglige oplæg til hyggelige brætspilsaftener. Derudover afholdes der årligt en MentorAwards, hvor der bl.a. bliver kåret årets solstrålehistorie og mentor.

Arrangementerne er ikke kun en mulighed for at møde nye mennesker og udvide sit sociale netværk, men kan også være et sted hvor man som mentor kan hente støtte til sit arbejde. Ved at dele erfaringer og oplevelser med andre mentorer kan du få en bedre forståelse af hvad god mentoring er og derigennem styrke dit mentorarbejde.

HVAD KRÆVER DET AT BLIVE MENTOR?

 • At du har fået minimum 10 i de fag, som du gerne vil undervise i eller at du anden relevant erfaring som kvalificerer dig til at undervise i disse fag.
 • At du er fyldt 17 år og er påbegyndt en ungdomsuddannelse.
 • At du er pædagogisk anlagt og motiveret for at lære fra dig.
 • At du kan aflevere en ren straffe- og børneattest.
 • At du har mod på og lyst til at undervise.

Undervisningserfaring er altså ikke et krav så længe det andet er opfyldt!

LÆS MERE OM JOBBET