Få hjælp til at søge kvote 2


VÆR IKKE BANGE FOR AT TALE MED ANDRE OM KVOTE 2

Det er altid en god idé at bruge sit netværk og søge hjælp, når man står over for en stor udfordring. Og det er ingen hemmelighed at konkurrencen er hård, når det kommer til at blive udvalgt mellem 100vis af andre kvote 2 ansøgere. På nogle studier kan det næsten virke som en umulig opgave at slippe gennem nåleøjet. 

Som en del af din forberedelse har du gjort dig nogle tanker omkring, hvordan du bedst mulig bliver klar til at søge. Herefter er det en god idé også at tale med andre om, hvad de ville have gjort. Det kan være, du kender en, der tidligere har søgt kvote 2, har en klog onkel eller bruger en Facebookgruppe. Med flere øjne på sagen vil du sikkert opleve at kunne se tingene i et større perspektiv. 


PROFESSIONEL HJÆLP TIL KVOTE 2 - ER DET NOGET FOR DIG?

I din researchproces er du måske stødt på en artikel i medierne eller har hørt andre tale om, at man kan købe sig til rådgivning og/eller forberedelsesmoduler til de forskellige kvote 2-prøver og ansøgninger.

Du har måske hørt både godt og skidt om diverse tilbud på markedet, og vi synes, det er vigtigt at understrege, at man ikke kan købe sig til optagelsesgaranti. Der kan være mange årsager til at søge en særlig rådgivning eller hjælp. Med det sagt, er det bedste råd fra os, at du gør op med dig selv, hvad der giver mest mening for dig.

Flere af vores samarbejdspartnere tilbyder hjælp og rådgivning med den hensigt at øge dine chancer for at blive optaget. Hvis du har lyst til at læse mere om mulighederne, kan du klikker herunder

Vores samarbejdspartnere er klar til at hjælpe dig

Herunder finder du en kort oversigt. Fælles for os er, at vi brænder for at gøre en forskel og hjælpe dig, som kvote 2-ansøger, der hvor du har brug for det. 

ASPIRI 

ASPIRI har siden 1993 hjulpet universitetsstuderende igennem de sværeste eksaminer og har efter indførelsen af optagelsesprøver til kvote 2 sammensat en komplet kvote 2-kursuspakke.

Kursuspakken indeholder bl.a. 15 timers grundkursus til kvote 2-prøven eller uniTEST, online testmodul med over 200 træningsopgaver, løbende dialog med undervisere og rabat, hvis du søger optagelse på flere universiteter. 

 

        Gå til ASPIRI.dk        

 

StudieAkademiet

StudieAkademiet er eksperter i UniPrep, så du bliver afklaret omkring studievalg, opkvalificerer dig til kvote 2-ansøgningen eller bliver klar til studiestart med faglig forberedelse. Du deltager i et forløb over 4-6 måneder og stifter bekendtskab med nogle af de fag, du vil møde på dit studie. 

 

Gå til StudieAkademiet

 

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Få gratis vejledning