Personlig vejledningssession


Når du køber et kursus inden d. 1. januar, får du en vejledningssession med vores kvote 2-vejleder med i købet. Her har du rig mulighed for at spørge om de spørgsmålet du sidder med. Det kan både være omkring den skriftlige prøve, interviewet eller andet.

 

Samtalen foregår online og varer ca. en halv time. Du får mulighed for selv at booke et tidpunkt gennem et link, som følger med din ordre på kvote 2-pakken.

VÆR IKKE BANGE FOR AT TALE MED ANDRE OM KVOTE 2

 

Det er altid en god idé at bruge sit netværk og søge hjælp, når man står over for en stor udfordring. Og det er ingen hemmelighed at konkurrencen er hård, når det kommer til at blive udvalgt mellem 100vis af andre kvote 2 ansøgere. På nogle studier kan det næsten virke som en umulig opgave at slippe gennem nåleøjet. 

 

Som en del af din forberedelse har du gjort dig nogle tanker omkring, hvordan du bedst mulig bliver klar til at søge. Herefter er det en god idé også at tale med andre om, hvad de ville have gjort. Det kan være, du kender en, der tidligere har søgt kvote 2, har en klog onkel eller bruger en Facebookgruppe. Med flere øjne på sagen vil du sikkert opleve at kunne se tingene i et større perspektiv. 

 


PROFESSIONEL HJÆLP TIL KVOTE 2 - ER DET NOGET FOR DIG?


I din researchproces er du måske stødt på en artikel i medierne eller har hørt andre tale om, at man kan købe sig til rådgivning og/eller forberedelsesmoduler til de forskellige kvote 2-prøver og ansøgninger.

Du har måske hørt både godt og skidt om diverse tilbud på markedet, og vi synes, det er vigtigt at understrege, at man ikke kan købe sig til optagelsesgaranti. Der kan være mange årsager til at søge en særlig rådgivning eller hjælp. Med det sagt, er det bedste råd fra os, at du gør op med dig selv, hvad der giver mest mening for dig.

Se nedenfor hvilke kurser, vi tilbyder, hvor du har mulighed for at spørge om hjælp til kurset undervejs.

Vælg din Kvote 2-kursuspakke her

Få hjælp til kvote 2-prøven på Københavns Universitet (KU)

Kom ind på

KU

Få hjælp til kvote 2-prøven på Syddansk Universitet (SDU)

Kom ind på

SDU

Få hjælp til kvote 2-prøven på Aarhus Universitet (AU)

Kom ind på

AU

Kontakt os idag

Udfyld formularen og kontakt os hurtigt og nemt.