Det store UNI overblik

Herunder finder du den mest relevante kvote 2 information for hvert universitet.

KØBENHAVNS UNIVERSITET

KU har deres egen særlige kvote 2-prøve, hvor du på 2 timer skal løse mellem 60 og 70 opgaver. Prøven tages som udgangspunkt i KU´s eksamenshus på Søndre Campus, Karen Blixens Vej 28 i København.

Hvis du består kvote 2-prøven - og er blandt de bedste på den uddannelse, som du søger optagelse på - vil du gå videre til KU´s kvote 2-interview.

Kvote 2-pakke til KU

 

 SYDDANSK UNIVERSITET

SDU benytter den såkaldte uniTEST, hvor du på 2,5 time skal løse 95 opgaver. Testen (uniTEST) tages som udgangspunkt hjemmefra, hvor du og din computer vil være overvåget under hele testen.

Efter uniTEST´en  venter der på mange uddannelser nogle fagspecifikke interviews, som er forskellige afhængigt af, hvilken uddannelse du har søgt optagelse på. 

Kvote 2-pakke til SDU

 

AARHUS UNIVERSITET 

Der er vidt forskellige kriterier for kvote 2 på uddannelserne på AU. Det kan være en motiveret ansøgning eller en uniTEST, ligesom på SDU, hvor du på 2,5 timer skal løse 95 opgaver. Vi anbefaler, at du ser på AU´s hjemmeside, hvis du er i tvivl om, hvorvidt den uddannelse, som du søger ind på er omfattet af uniTEST´en.

Efter uniTEST´en skal du deltage i et fagnært program på AU, som er specifikt for den uddannelse, som du har søgt optagelse på.

Kvote 2-pakke til AU

Få hjælp til kvote 2-prøven på Københavns Universitet

Kom ind på

KU

Få hjælp til uniTEST på Syddansk Universitet

Kom ind på

SDU

Få hjælp til uniTEST på Aarhus Universitet

Kom ind på

AU