Teamet bag kvote2.dk

Velkommen til kvote2.dk – dit online ressourcecenter, der guider og støtter dig gennem ansøgningsprocessen til videregående uddannelser gennem kvote 2. Bag hvert hjørne af kvote2.dk står Aspiris dedikerede team af erfarne medarbejdere, som alle deler en fælles passion for uddannelse og hjælp til studerende.

Vores team består af en mangfoldig gruppe af eksperter, herunder tidligere studievejledere, uddannelsesspecialister og teknologiudviklere, som alle arbejder sammen for at sikre, at du modtager de mest præcise og nyttige oplysninger. Vi tror på kraften i personlig vejledning og det at give hver enkelt studerende de værktøjer, de behøver for at skabe deres egen succesfulde fremtid.

 

Medarbejdere

Stephan van Rensburg

svr@aspiri.dk

Adm. direktør og medejer

Jesper Bjerg

jb@aspiri.dk

Driftsdirektør og medejer

Silas Holst Nielsen

shn@aspiri.dk

IT-ansvarlig og medejer

Emilie Knoth-Nielsen

ekn@aspiri.dk

Kursuskoordinator

Anne Skaarup Christiansen

asc@aspiri.dk

Kursuskoordinator

Maria Nordtorp Mabeck

mm@aspiri.dk

Koordinator og kundeservice

Enzo Miles-Bebber

emb@aspiri.dk

Markedsføringsassistent

Maja Tørslev

mt@aspiri.dk

Markedsføringsassistent

Anna Lerche Villadsen

info@aspiri.dk

Studentermedarbejder

En del af Aspiri

Kvote2.dk er en del af Aspiri, der er Skandinaviens største kursusvirksomhed målrettet universitetsstuderende.

Aspiri er bredt kendt i universitetsverdenen, hvor vi hvert år hjælper over 25.000 studerende med deres svære universitetseksamener, hvilket vi har gjort siden 1993. Vi har særlig mange kursister indenfor økonomi, jura og medicin. Målt på hvor mange studerende vi hvert år har igennem vores kurser, er vi rent faktisk på størrelse med Danmarks 3. eller 4. største universitet. Dette gør naturligvis, at vi har et indgående kendskab til hele universitetsverdenen samt har nogle af de absolut bedste universitetsundervisere - pt. over 300 undervisere. Se vores undervisere her. Dette kendskab har vi naturligvis brugt på at lave det bedst mulige kursus til kvote 2-optagelsen.

Formålet med kvote2.dk er at hjælpe flest mulige med at komme ind på deres drømmeuddannelse. Det er derfor, at du foruden vores kursuspakker her finder en masse gratis hjælp, personlig vejledning, tests m.m. 

Hvis du har nogen spørgsmål så skriv eller ring endelig til vores kundeservice eller kom forbi vores kontor og boghandel på Falkoner Allé 13, 1. sal på Frederiksberg, hvor der i dagtimerne som regel er en fagvejleder til stede. Hvis du vil være sikker på, at der er en fagvejleder til stede så skriv til os først (info@aspiri.dk) og lav en aftale, så vi ved, at du kommer.

Kontakt os i dag, hvis du vil hjælpe!

Udfyld formularen nedenfor og så vender vi tilbage til dig!