Kursus

Kvote 2 optagelse på

Københavns Universitet

 

Til dig, som virkelig ønsker at øge dine chancer for at komme ind på drømmestudiet på Københavns Universitet. Kvote2.dk store kvote 2-kursuspakke indeholder alt, hvad du har brug for, hvis du søger ind på KU via kvote 2.

Pakkepris: 2695 kr

køb

Kursus indhold

15-timers kursusforløb

Afholdt af certificerede Aspiri-undervisere, som er nogle af landets bedste universitetsundervisere. Se kursets agenda nedenfor.

Testmodul

Adgang til et ekstremt omfattende testmodul (over 400 kvote 2-lignende opgaver), hvor du selv kan træne (endnu flere!) opgaver og løbende se løsningerne.

Kursusmateriale

Omfattende kursusmateriale med kvote 2-prøvelignende spørgsmål, som du kan downloade.

Spørgsmål

Vores undervisere svarer løbende (typisk hver dag) på spørgsmål på vores kursusplatform "AspiriPlay".

Kvote 2-bogen

Et fysisk eksemplar af vores helt nye og omfattende kvote 2-bog, som du kan afhente i vores boghandel på Frederiksberg eller få tilsendt helt gratis. 

Workshop målrettet kvote 2-interview

En eksklusiv workshop (kun for vores kursister) målrettet KU kvote 2-interview der følger efter kvote 2-prøven.

Kursusagenda
for det 15-timers
kursusforløb

Med ”15-timers kursusforløb” menes, at det er den tid, som vi anbefaler, at du sætter af til at se videoerne alt inklusive. Altså inkl. pauser, når du laver noter m.m. Vi anbefaler, at du sætter minimum 2 dage af til at se videoerne, men også gerne 3-4 dage, da det ellers kan være særdeles intensivt.

 

*Modul i læsehastighed

Vi har som noget nyt tilføjet et modul til kurset, hvor du lærer at optimere din læsehastighed. Dette kan være afgørende for, at du når igennem alle 60-70 opgaver.

1. Introduktion til kurset.
2.* Teknikker til hurtig og effektiv læsning.
3. Matematiske færdigheder.
4. Strategi til din kvote 2-prøve.
5. Introduktion til Matematik
6. Gennemgang af opgaver i Matematik (inkl. opgavehæfte).
7. Matematik – Opsummering.
8. Gennemgang af opgaver i Grafer og tabeller (inkl. opgavehæfte).
9. Grafer og tabeller – Opsummering.
10. Gennemgang af opgaver i Logik
og mønstergenkendelse 
(inkl. opgavehæfte).
11. Logik og mønstergenkendelse – Opsummering.
12. Gennemgang af opgaver i Faglig læseforståelse (inkl. opgavehæfte).
13. Faglig læseforståelse – Opsummering.
14. Gennemgang af opgaver i Generel læsning (inkl. opgavehæfte).
15. Generel læsning – Opsummering.
16. Gennemgang af opgaver i Engelsk læseforståelse (inkl. opgavehæfte).
17. Engelsk læseforståelse - Opsummering.

Søger du også optagelse på SDU eller AU?

Søger du - ud over KU - også ind på AU eller SDU, skal du være opmærksom på, at man her skal igennem en særlig optagelsesprøve kaldet uniTEST. Derfor udbyder vi også en helt anden kvote 2-kursuspakke målrettet SDU og AU.

Hvis du derfor ønsker at købe begge af vores to store kvote 2-kursuspakker, giver vi
1400 kr. i rabat, så den samlede pris bliver 2695 + 2695 - 1400 = 3.990 kr.

Rabatoversigt

KU

Køb den store kvote 2-kursuspakke
til Københavns Universitet

Pakkepris:

2695 kr

 KØB KU PAKKEN

KU + SDU

Køb den store kvote 2-kursuspakke
til både KU og SDU

Normalpris: 2695 + 2695 = 5390
Spar 1400 kr. Din pris:

3990 kr

 KØB KU + SDU PAKKEN

KU + AU

Køb den store kvote 2-kursuspakke
til både KU og AU
  

Normalpris: 2695 + 2695 = 5390
Spar 1400 kr. Din pris:

3990 kr

 KØB KU + AU PAKKEN

 Du modtager også vores omfattende kvote 2-bog!

Siden vi startede med at afholde prøveforberedende kurser til kvote 2-prøven, har vi løbende samlet vores erfaringer. Disse erfaringer har vi arbejdet på at samle til en decideret bog, og dette er nu lykkedes. Bogen fylder 237 sider og kommer rundt om alle relevante udfordringer og problemstillinger, som man står overfor som kommende kvote 2-ansøger. Hvis du ikke er kursist, kan bogen købes separat for 495 kr. Læs mere om bogen ved at klikke HER.

Testmodul med
over 400 opgaver

Efter grundkurset vil du være klar til at træne selv i vores store testmodul med over 400 kvote 2-lignende opgaver med løsning. Alle spørgsmål er realistiske og ligner de opgaver, som du kan møde til testen både med hensyn til type, længde og sværhedsgrad. Vores opgaver i testmodulet har i år gennemgået en større opdatering for endnu bedre at kunne træne dig i de sværeste varianter af opgaver, som du kan møde.

Aspiris kurser giver dig den
optimale kvote 2-hjælp:

Fuld fleksibilitet

Al gennemgang ér filmet, og du vil kunne se alle videoerne, når det passer DIG. Du kan se dem uden begrænsning igen og igen, spole frem og tilbage osv. Det er altså ikke live-streaming!

Høj teknisk kvalitet

Alle videoer er filmet i et filmstudie med professionel lyd og lys. 

Høj faglig kvalitet

Kurserne afholdes af certificerede Aspiri-undervisere, der er nogle af de bedste universitetsundervisere, som også underviser på Aspiris eksamenskurser til universiteterne.

Altid opdateret

Ud over de løbende tilpasninger gennemgår kursusmaterialet, videoer og tests en større opdatering hvert år, hvor vi opdaterer i forhold til de nyeste spørgsmålstyper fra KU.

Chat og spørgsmål

Løbende mulighed for at stille spørgsmål til underviserne på vores kursusplatform "AspiriPlay". Her vil der også være mulighed for at se andre kursisters spørgsmål og underviserens svar hertil.

Adgang

Du har adgang til alt indhold, helt indtil alle prøver på KU er afsluttet. Adgangen er personlig og kan og må ikke deles med andre.

Aspiris kursusmateriale er lavet af fagspecialister

Man kan på nettet finde masser af billige kvote 2-tests, som lover "guld og grønne skove", men som oftest er lavet af studerende og i en lav faglig kvalitet. Dette vil du ikke opleve hos Aspiri. Til dette kursus er alt kursusmateriale, videoer, testmoduler m.m. lavet af rigtige universitetsundervisere med mange års undervisningserfaring fra KU, AU og SDU. Det er derfor, at du ved at vælge vores kursuspakke kan være sikker på en høj kvalitet og ikke mindst et niveau, der svarer til det, som du vil møde til den rigtige optagelsesprøve på KU.

Ekstra! Workshop målrettet
kvote 2-interview

Kvote 2-prøven skal bestås. Hvis du består kvote 2-prøven - og er blandt de bedste på den uddannelse, som du søger optagelse på - vil du blive inviteret til KU´s kvote 2-interview. Vi afholder en workshop, målrettet kvote 2-interview for de af vores kursister, der er kommet igennem. Denne workshop er kun for vores kursister, og man kan ikke købe adgang til denne workshop uden at være kursist på "Den store kvote 2-kursuspakke". Denne workshop er gratis for vores kursister og tilbydes som en ekstra hjælp. Det er naturligvis helt frivilligt, om du ønsker at deltage i denne del eller ej. Hvis denne ekstra workshop ikke afholdes - fx hvis KU aflyser kvote 2-interviewet - eller hvis du ikke bliver inviteret til denne af KU, giver det ikke ret til hel eller delvis refundering af kursusgebyret. Indholdet på workshoppen vil primært være tilrettet den interview-type, som de fleste KU-studier vælger.

Vigtige datoer
for KU

Vi anbefaler, at du altid holder dig ajour på KU´s hjemmeside for frister og datoer.

Dette kursus er vores store kvote 2-kursuspakke, som dækker alle dele af den skriftlige 2-timers kvote 2-prøve. Kurset vil gøre dig væsentlig bedre i stand til at løse de forskellige typer af opgaver.

KU-ansøgningsfrist for optagelse: 15. marts
Tilmelding til kvote 2-prøven på Mit KU: 19-22. marts
Kvote 2-prøven afholdes i følgende periode: 13-20. april
Du får svar på, om du er gået videre fra kvote 2-prøven 2 uger efter den sidste test er afholdt: Typisk omkring uge 19
For dem, der er gået videre fra kvote 2-prøven, afholdes skriftlige kvote 2-interviews: 17-19 maj.
På enkelte uddannelser afholdes mundtlige kvote 2-interviews i uge 22-24.

Prøvens forløb

Ved optagelse på Københavns Universitet (KU) via kvote 2 skal du i første omgang igennem den skriftlige kvote 2-prøve, hvor du skal løse ca. 60-70 opgaver på 2 timer. Hver opgave kan indeholde mellem 1 og 9 spørgsmål. Derfor vil du i alt skulle besvare omkring 200 spørgsmål. Testen er særdeles tidspresset/udfordrende. Testen tages ved fysisk fremmøde i Københavns Universitets Eksamenshus på Søndre Campus.

Om Aspiri

Aspiri er bredt kendt i universitetsverdenen, hvor vi hvert år hjælper over 30.000 studerende med deres svære universitetseksamener, hvilket vi har gjort siden 1993. Vi har særlig mange kursister indenfor økonomi, jura og medicin. Målt på hvor mange studerende vi hvert år har igennem vores kurser, er vi rent faktisk Danmarks 3. eller 4. største universitet (afhængig af opgørelsesmetoden). Dette gør naturligvis, at vi har et indgående kendskab til hele universitetsverdenen samt har nogle af de absolut bedste universitetsundervisere - pt. over 300 undervisere. Dette kendskab har vi naturligvis brugt på at lave det bedst mulige kursus til kvote 2-optagelsen, men vi er altså ikke "en del af Københavns Universitet", men derimod et selvstændigt danskejet aktieselskab.

Hvis du har nogen spørgsmål så skriv eller ring endelig til vores kundeservice eller kom forbi vores butik og boghandel på Falkoner Allé 13, 1. sal på Frederiksberg, hvor der i dagtimerne som regel er en fagvejleder til stede. Hvis du vil være sikker på, at der er en fagvejleder til stede så skriv til os først (info@aspiri.dk) og lav en aftale, så vi ved, at du kommer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Aspiri.