DANMARKSMESTRE I KVOTE 2

 

Kvote2.dk er Danmarks største og førende portal, når det kommer til kvote 2-optagelsen på de danske universiteter. Foruden vores store kursuspakke har du adgang til en masse gratis hjælp og information.

Du kan få overblik over vigtige datoer og optagelseskriterier, lære af andres erfaringer, få personlig hjælp og vejledning samt tilmelde dig den største og mest opdaterede kursuspakke til kvote 2-prøverne. Kvote2.dk er en del af Aspiri, der er Skandinaviens største kursusvirksomhed målrettet universitetsstuderende.

Læs mere om Aspiri nedenfor.

Om Aspiri

Aspiri er bredt kendt i universitetsverdenen, hvor vi hvert år hjælper over 25.000 studerende med deres svære universitetseksamener, hvilket vi har gjort siden 1993. Vi har særlig mange kursister indenfor økonomi, jura og medicin. Målt på hvor mange studerende vi hvert år har igennem vores kurser, er vi rent faktisk på størrelse med Danmarks 3. eller 4. største universitet. Dette gør naturligvis, at vi har et indgående kendskab til hele universitetsverdenen samt har nogle af de absolut bedste universitetsundervisere - pt. over 300 undervisere. Se vores undervisere her. Dette kendskab har vi naturligvis brugt på at lave det bedst mulige kursus til kvote 2-optagelsen.

Formålet med kvote2.dk er at hjælpe flest mulige med at komme ind på deres drømmeuddannelse. Det er derfor, at du foruden vores kursuspakker her finder en masse gratis hjælp, personlig vejledning, tests m.m. 

Hvis du har nogen spørgsmål så skriv eller ring endelig til vores kundeservice eller kom forbi vores kontor og boghandel på Falkoner Allé 13, 1. sal på Frederiksberg, hvor der i dagtimerne som regel er en fagvejleder til stede. Hvis du vil være sikker på, at der er en fagvejleder til stede så skriv til os først (info@aspiri.dk) og lav en aftale, så vi ved, at du kommer. Se vores medarbejdere her.

Du kan købe vores store kursuspakke målrettet kvote 2-optagelsen her på kvote2.dk eller på vores hovedside aspiri.dk

De bedste hilsner, Stephan van Rensburg, Adm. direktør hos Aspiri

Højeste kvalitet og altid opdateret

Man kan på nettet finde masser af billige kvote 2-tests/kurser, som lover "guld og grønne skove", men som oftest er lavet af studerende og i en lav faglig kvalitet. Dette vil du ikke opleve hos Aspiri. Til vores kurser er alt kursusmateriale, videoer, testmoduler m.m. lavet af rigtige universitetsundervisere med mange års undervisningserfaring fra KU, AU og SDU. Det er derfor, at du ved at vælge vores kursuspakke kan være sikker på en høj kvalitet og ikke mindst et niveau, der svarer til det, som du vil møde til den rigtige optagelsesprøve.

Vores kursuspakker opdateres hvert år, så de passer til de nyeste spørgsmålstyper. Dette er din sikkerhed for, at du med vores hjælp får adgang til den mest opdaterede kursuspakke på markedet!

Spørgsmål? Kontakt os i dag

Udfyld formularen og få gratis hjælp og vejledning