Kursus

Kvote 2 optagelse på

Aarhus Universitet

 

Til dig, som virkelig ønsker at øge dine chancer for at komme ind på drømmestudiet på Aarhus Universitet. Aspiris store kvote 2-kursuspakke, målrettet uniTEST, indeholder alt, hvad du har brug for, hvis du søger ind på AU på kvote 2.

Pakkepris: 2695 kr

køb

Kursus indhold

15-timers kursusforløb

Afholdt af certificerede Aspiri-undervisere, som er nogle af landets bedste universitetsundervisere. Se kursets agenda nedenfor.

Testmodul

Adgang til et ekstremt omfattende testmodul (over 200 uniTEST-lignende spørgsmål), hvor du selv kan træne (endnu flere!) opgaver og løbende se løsningerne.

Kursusmateriale

Omfattende kursusmateriale med uniTEST-lignende spørgsmål, som du kan downloade.

Spørgsmål

Vores undervisere svarer løbende (typisk hver dag) på spørgsmål på vores kursusplatform "AspiriPlay".

Kvote 2-bogen

Et fysisk eksemplar af vores helt nye og omfattende kvote 2-bog, som du kan afhente i vores boghandel på Frederiksberg eller få tilsendt helt gratis.

Workshop målrettet kvote 2-interview

En eksklusiv workshop (kun for vores kursister) målrettet AU´s fagspecifikke interviews der følger efter kvote 2-prøven.

Kursusagenda
for det 15-timers
kursusforløb

Med ”15-timers kursusforløb” menes, at det er den tid, som vi anbefaler, at du sætter af til at se videoerne alt inklusive. Altså inkl. pauser, når du laver noter m.m. Vi anbefaler, at du sætter minimum 2 dage af til at se videoerne, men også gerne 3-4 dage, da det ellers kan være særdeles intensivt.

*Modul i læsehastighed

Vi har som noget nyt tilføjet et modul til kurset, hvor du lærer at optimere din læsehastighed. Dette kan være afgørende for, at du når igennem alle 60-70 opgaver.

1. Introduktion til kurset.
2.* Teknikker til hurtig og effektiv læsning.
3. Matematiske færdigheder til opgaver i Kvantitativ tænkning.
4. Generelle råd til uniTEST
5. Gennemgang af opgaver i Kvantitativ tænkning (inkl. opgavehæfte).
6. Opsummering af læringsmål i Kvantitativ tænkning.
7. Forskningsvidenskabelige begreber til opgaver i Kritisk tænkning.
8. Gennemgang af opgaver i Kritisk tænkning (inkl. opgavehæfte).
9. Opsummering af læringsmål i Kritisk tænkning
10. Gennemgang af opgaver i Sproglig tænkning (inkl. opgavehæfte).
11. Opsummering af læringsmål i Sproglig tænkning.

Søger du også optagelse på SDU?

Søger du - ud over AU- også ind på SDU, kan du uden problemer bruge dette kursus, da AU og SDU samarbejder og benytter samme optagelsesprøve til kvote 2, nemlig uniTEST. Du kan altså bruge dette kursus til kvote 2-optagelsen på både AU og SDU.

 

Søger du også optagelse på KU?

Søger du - ud over AU- også ind på KU, skal du være opmærksom på, at det er to helt forskellige kvote 2-prøver. KU har deres helt egen test og benytter altså IKKE uniTEST. Derfor udbyder vi også to helt forskellige kursuspakker til AU og KU. Hvis du søger optagelse begge steder, og derfor ønsker at købe begge af vores to store kvote 2-kursuspakker, giver vi 1400 kr. i rabat, så den samlede pris bliver 2695 + 2695 - 1400 = 3.990 kr.

Pris- & rabatoversigt:

AU

Køb den store kvote 2-kursuspakke
til Aarhus Universitet

Pakkepris:

2695 kr

 AU

AU + KU

Køb den store kvote 2-kursuspakke
til både AU og KU

Normalpris: 2695 + 2695 = 5390
Spar 1400kr. Din pris:

3990 kr

 AU + KU

Du modtager også vores omfattende kvote 2-bog!

Siden vi startede med at afholde prøveforberedende kurser til kvote 2-prøven, har vi løbende samlet vores erfaringer. Disse erfaringer har vi arbejdet på at samle til en decideret bog, og dette er nu lykkedes. Bogen fylder 237 sider og kommer rundt om alle relevante udfordringer og problemstillinger, som man står overfor som kommende kvote 2-ansøger. Hvis du ikke er kursist, kan bogen købes separat for 495 kr. Læs mere om bogen ved at klikke HER.

Testmodul med
over 400 opgaver

Efter grundkurset vil du være klar til at træne selv i vores store testmodul med over 400 uniTEST-lignende spørgsmål med løsning. Alle spørgsmål er realistiske og ligner de spørgsmål, som du kan møde til testen/prøven både med hensyn til type, længde og sværhedsgrad. Vores opgaver i testmodulet har i år gennemgået en større opdatering for endnu bedre at kunne træne dig i de sværeste varianter af opgaver, som du kan møde.

Aspiris kurser giver dig den
optimale kvote 2-hjælp:

Fuld fleksibilitet

Al gennemgang ér filmet, og du vil kunne se alle videoerne, når det passer DIG. Du kan se dem uden begrænsning igen og igen, spole frem og tilbage osv. Det er altså ikke live-streaming!

Høj teknisk kvalitet

Alle videoer er filmet i et filmstudie med professionel lyd og lys.

Høj faglig kvalitet

Kurserne afholdes af certificerede Aspiri-undervisere, der er nogle af de bedste universitetsundervisere, som også underviser på Aspiris eksamenskurser til universiteterne.

Altid opdateret

Ud over de løbende tilpasninger gennemgår kursusmaterialet, videoer og tests en større opdatering hvert år, hvor vi opdaterer i forhold til de nyeste spørgsmålstyper fra AU.

Chat og spørgsmål

Løbende mulighed for at stille spørgsmål til underviserne på vores kursusplatform "AspiriPlay". Her vil der også være mulighed for at se andre kursisters spørgsmål og underviserens svar hertil.

Adgang

Du har adgang til alt indhold, helt indtil alle prøver på AU er afsluttet. Adgangen er personlig og kan og må ikke deles med andre.

Aspiris kursusmateriale er lavet af fagspecialister

Man kan på nettet finde masser af billige kvote 2-tests, som lover "guld og grønne skove", men som oftest er lavet af studerende og i en lav faglig kvalitet. Dette vil du ikke opleve hos Aspiri. Til dette kursus er alt kursusmateriale, videoer, testmoduler m.m. lavet af rigtige universitetsundervisere med mange års undervisningserfaring fra KU, AU og SDU. Det er derfor, at du ved at vælge vores kursuspakke kan være sikker på en høj kvalitet og ikke mindst et niveau, der svarer til det, som du vil møde til uniTEST´en.

Ekstra! Fagnært program på AU

Hvis du kommer videre fra uniTEST-prøven venter der på mange uddannelser et fagnært program, som er forskellige afhængigt af, hvilken uddannelse du har søgt optagelse på. Her vil du få indsigt i livet som studerende på den pågældende uddannelse. Programmet vil indeholde information om den uddannelse, som du har søgt optagelse på i form af information om det faglige niveau, studieforløbet og det generelle studieliv eksempelvis i form af de fysiske rammer og det sociale miljø. Denne workshop er kun for vores kursister, og man kan ikke købe adgang til denne workshop uden at være kursist på "Den store kvote 2-kursuspakke". Denne workshop er gratis for vores kursister og tilbydes som en ekstra hjælp. Det er naturligvis helt frivilligt, om du ønsker at deltage i denne del eller ej. Hvis denne ekstra workshop ikke afholdes - fx hvis AU aflyser et eller flere fagnære programmer - giver det derfor heller ikke ret til hel eller delvis refundering af kursusgebyret. Indholdet på workshoppen vil primært være tilrettet de fagnære programmer, som mange AU-studier vælger at benytte.


Er du i tvivl om, hvordan det fagnære program ser ud på den uddannelse, som du søger, er det en god idé at holde dig orienteret på AU's hjemmeside. 

Vigtige datoer
for AU

Vi anbefaler, at du altid holder dig ajour på AU´s hjemmeside for frister og datoer.

Dette kursus er vores store kvote 2-kursuspakke, som dækker alle dele af den skriftlige 2,5 timers uniTEST. Kurset vil gøre dig væsentlig bedre i stand til at løse de forskellige typer af spørgsmål i uniTEST-prøven. 

AU-ansøgningsfrist for optagelse: 15. marts
Tilmeldingsfrist til uniTEST: 4. april
Testen (AU-uniTEST) afholdes: 27. april
Svar på ansøgning: 28. juli

Prøvens forløb

Ved optagelse på Aarhus Universitet (AU) via kvote 2 skal du på de naturvidenskabelige og nogle sundhedsvidenskabelige uddannelser (herunder Medicin og Biologi) først igennem den skriftlige uniTEST, hvor du skal løse 95 spørgsmål på 2,5 time. Hvis du er i tvivl, kan du på AU´s hjemmeside se præcis hvilke uddannelser, der er omfattet af uniTEST´en. 

Testen er særdeles tidspresset/udfordrende og afholdes ved fysisk fremmøde på Aarhus Universitet. Bemærk, at du selv skal tilmelde dig testen. Du modtager en mail fra AU, når kvote 2-selvbetjeningen er åben. 

Om Aspiri

Aspiri er bredt kendt i universitetsverdenen, hvor vi hvert år hjælper over 30.000 studerende med deres svære universitetseksamener, hvilket vi har gjort siden 1993. Vi har særlig mange kursister indenfor økonomi, jura og medicin. Målt på hvor mange studerende vi hvert år har igennem vores kurser, er vi rent faktisk Danmarks 3. eller 4. største universitet (afhængig af opgørelsesmetoden). Dette gør naturligvis, at vi har et indgående kendskab til hele universitetsverdenen samt har nogle af de absolut bedste universitetsundervisere - pt. over 300 undervisere. Dette kendskab har vi naturligvis brugt på at lave det bedst mulige kursus til kvote 2-optagelsen, men vi er altså ikke "en del af Københavns Universitet", men derimod et selvstændigt danskejet aktieselskab.

Hvis du har nogen spørgsmål så skriv eller ring endelig til vores kundeservice eller kom forbi vores butik og boghandel på Falkoner Allé 13, 1. sal på Frederiksberg, hvor der i dagtimerne som regel er en fagvejleder til stede. Hvis du vil være sikker på, at der er en fagvejleder til stede så skriv til os først (info@aspiri.dk) og lav en aftale, så vi ved, at du kommer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Aspiri.