Test dig selv med prøvelignende spørgsmål

Prøv en mini-test.
Uanset om du skal til SDU/AU's uniTEST eller kvote 2-prøve på KU, er det en god idé at træne og øve prøvelignende spørgsmål. På den måde får du en idé om, hvordan spørgsmålene kan være udformet samtidig med, at du afprøver dine færdigheder indenfor nogle af de opgavekategorier, som du vil møde til prøven.

Følgende mini-tests er sponsoreret af ASPIRI.
 

Hvad er en mini-test? 

En mini-test indeholder 10 testlignende opgaver med løsning, som du frit kan benytte.

Dette gratis testmodul er lavet, så du kan afprøve dine færdigheder indenfor nogle af de opgavekategorier, som du vil møde til din optagelsesprøve. Arbejdet med opgaverne giver dig også mulighed for at overveje, hvordan du bedst muligt griber testspørgsmål an. Du kan derfor med fordel anvende disse testlignende opgaver i din forberedelse og blive bedre rustet til et optimalt testresultat. 

Testspørgsmålene er sponsoreret af vores samarbejdspartner ASPIRI, der med hjælp fra professionelle undervisere har udviklet skræddersyede kvote 2-kurser til hhv. uniTESTEN og kvote 2-prøven på KU, der begge indeholder online testmoduler med over 200 testlignende spørgsmål. 

Mini-test til kvote 2-prøven på KU

Mini-testen til KU's kvote 2 prøve indeholder 10 testlignende spørgsmål, der alle er realistiske og ligner de spørgsmål, du kan møde til prøven med hensyn til type, sværhedsgrad og længde. 

 Opgavetyper:

  • Generel læsning 
  • Faglig læseforståelse 
  • Engelsk læseforståelse 
  • Matematik 
  • Grafer og tabeller 
  • Logik og mønstergenkendelse 

Test dig selv

 

Mini-test til uniTEST på SDU/AU

Når du tager mini-testen til SDU/AU får du 10 uniTEST-lignende spørgsmål. Opgaverne er realistiske og ligner de spørgsmål, du kan møde til prøven med hensyn til type, sværhedsgrad og længde. 

 Opgavetyper:

  • Kvantitativ tænkning
  • Sproglig tænkning
  • Kritisk tænkning

Test dig selv

SDU og KU's egne eksempler på prøvespørgsmål

Det er svært at finde gratis træningsopgaver, dog giver universiteterne adgang til enkelte eksempler

Her kan finder du links, der kan føre dig til KU og SDU's eksempler på spørgsmål til kvote 2-prøven og uniTEST. 

Eksempler på spørgsmål fra uniTEST

Hos SDU kan du også læse mere om, hvad en uniTEST er og få et par tips til forberedelsen, selvom SDU siger, at man ikke kan "læse op" til prøven. Det er helt sikker muligt at øve sig og træne op til uniTEST, derfor bør du undersøge nærmere her på siden, hvordan du bedst kan forberede dig. Det er derfor en rigtig god idé også at øve SDU's egne eksempler på spørgsmålene, som du finder i en pdf via link på SDU's hjemmeside. 

Eksempler fra SDU

 

Eksmepler på spørgsmål fra kvote 2-prøven

KU har lavet et forberedelsesmodul på deres hjemmeside, hvor du ligeledes kan finde øvelser og eksempler på kvote 2-prøve opgaver. Vi anbefaler, at du sætter tid af til at anvende KU's forberedelsesmodul, hvor der også vil være mulighed for spørgsmål en en KU-vejleder, et visuelt planlægningsværktøj, mental forberedelse mm.

Eksempler fra KU

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Er du i tvivl om noget? 
Udfyld formularen og bliv kontaktet.