KVOTE 2 - Vi hjælper dig igennem

 

Vores bog til kvote 2 er udarbejdet med henblik på anvendelse som et grundlæggende hjælperedskab til dig, der søger ind på et universitet gennem kvote 2. Bogen er i særdeleshed brugbar til at få et overblik over kvote 2-processen, og giver råd og vejledning til, hvordan du bedst griber denne proces an – både før, under og efter, at du har sendt din ansøgning afsted.


Bogen er både relevant for dem der skal igennem optagelsesprøver/tests, og dem der skal skrive en motiveret ansøgning.

Gå til bestemt sted på en anden side

Bogens indhold

Bogen fokuserer således på det samlede kvote 2-forløb, helt fra gymnasieårene og de tanker man kan gøre sig her, videre over eventuelle sabbatår, efteruddannelse, joberfaring samt en guide til, hvordan du opsætter et ideelt CV og skriver en motiveret ansøgning. Bogen gennemgår desuden eksempler på opgavetyper, som man kan møde i en eventuel optagelsesprøve, samt efterfølgende gennemgang af interview-spørgsmål og fagspecifikke tests.

Bogens bagerste kapitler rummer en samling af de væsentligste dele af matematikken, som man kan møde i forbindelse med sin optagelsesprøve, idet vi har erfaret, at dette er nogle af de vigtigste forudsætninger for at aflevere en vellykket besvarelse til optagelsesprøven. Derudover vil vi også gennemgå de væsentligste matematiske områder for dig, der skal læse økonomi, og som trænger til at få dette opfrisket. Vores erfaring er netop, at mange kan få et forholdsvist stort ”wake-up-call”, når man påbegynder sin økonomiske uddannelse, hvilket denne bog kan være et redskab til at forebygge.

Bogens samspil med kurserne

Bruges bogen i samspil med de prøveforberedende kvote 2-kurser fra Aspiri, styrkes den samlede kompetence og dermed din chance for et succesfuldt kvote 2-ansøgningsforløb. Dog forudsætter brugen af bogen ikke deltagelse i vores prøveforberedende kvote 2-kurser. Hvis du køber en af vores kursuspakker til kvote 2-prøven er bogen inkl., hvorfor du så ikke skal købe den separat her. Læs mere om vores kursuspakker til kvote 2-prøverne her ved at klikke HER.

Læs de første sider

Nedenfor kan du downloade Indholdsfortegnelse, Forord og endelig eventuelle løsninger til opgaver i kompendiet. På den måde kan du få en smagsprøve af kompendiet, inden du køber det.

Download en smagsprøve

Kontakt os idag

Udfyld formularen og kontakt os hurtigt og nemt.