Workshop til interviews

Hvis du er kommet videre fra den skriftlige kvote 2-prøve, venter der på mange uddannelser et interview, hvorefter det endegyldigt vurderes, om du skal optages på studiet.


Vi har derfor, som en del af kurset, lavet en workshop, hvor du lærer tips og tricks til at klare dig bedst muligt til interviewet.

 

Nedenfor kan du læse om interviews på KU eller SDU.

Workshop målrettet kvote 2-interview på Københavns Universitet


Kvote 2-prøven skal bestås. Hvis du består kvote 2-prøven - og er blandt de bedste på den uddannelse, som du søger optagelse på - vil du blive inviteret til KU´s kvote 2-interview. Vi afholder en workshop, målrettet kvote 2-interview for de af vores kursister, der er kommet igennem.

Denne workshop er kun for vores kursister, og man kan ikke købe adgang til denne workshop uden at være kursist på "Den store kvote 2-kursuspakke". Denne workshop er gratis for vores kursister og tilbydes som en ekstra hjælp. Indholdet på workshoppen vil primært være tilrettet den interview-type, som de fleste KU-studier vælger.

Workshop målrettet de fagspecifikke interviews på Syddansk Universitet

Hvis du kommer videre fra uniTEST-prøven venter de fagspecifikke interviews, som er forskellige afhængigt af, hvilken uddannelse du har søgt optagelse på. Det kan fx være deltagelse i et interview, ansøgningsproces, forelæsning eller, at du på anden vis bliver bedt om at vise din viden indenfor et specifikt fagområde, selve uddannelsen og/eller din motivation for at søge den.

Vi afholder en workshop, målrettet de fagspecifikke interviews for de af vores kursister, der er kommet igennem uniTEST-prøven. Denne workshop er kun for vores kursister, og man kan ikke købe adgang til denne workshop uden at være kursist på "Den store kvote 2-kursuspakke". Denne workshop er gratis for vores kursister og tilbydes som en ekstra hjælp. Indholdet på workshoppen vil primært være tilrettet de fagspecifikke interviewtyper, som de fleste SDU-studier vælger at benytte.

Spørgsmål? Kontakt os i dag

Udfyld formularen og få gratis hjælp og vejledning